Wie zijn wij

Henk van den Berg, uw partner in opleiden!

Henk van den Berg is gespecialiseerd in opleiding, training en advies voor onder andere de vervoers- en logistieke sector. Of uw keuze nu valt op het heftruckcertificaat of het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.

Bij B.C.N.- CODE-95 hebben we ruim 10 jaar ervaring met Arbo- en veiligheidstrainingen, open opleidingen en advies & maatwerktrainingen. Dit doen we naar volle tevredenheid van onze klantenkring.

Bij ons staat de klant op nummer 1!

Bij onze open opleidingen zorgen we ervoor dat deze gericht zijn op het examen of het gestelde einddoel. Bij maatwerkopleidingen op het bedrijf sluiten wij aan bij de aanwezige realiteit en opvattingen van onze opdrachtgever. Ook hier staat het gestelde resultaat centraal: betaalbaar, no-nonsense advies en onderwijs door allround praktijkgerichte vakmensen.

Wij zijn gespecialiseerd in het snel opstarten van processen en trainingen. Door deze praktijkgerichte aanpak en een enthousiast team van gemotiveerde collega's, is Henk van de Berg er de afgelopen jaren in geslaagd om uit te groeien tot een van de grotere opleidingsinstituten voor onze sector. Wij zijn bijzonder trots dat wij onze groei hebben kunnen combineren met een zeer hoge klanttevredenheid. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze opdrachtgevers uiterst tevreden zijn over de opleidingen, docenten en de praktijkgerichtheid van onze cursussen en trainingen.

Door de zeer goede samenwerking met diverse opleiders kunnen we snel en accuraat opleiding tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

Contactgegevens:

Henk van den Berg
Herdersveld 5
5665JK  Geldrop
GSM     06-52143551
Telefoon 040-8421893
BTW: NL112612775B01
KVK: 53474848

Referenties:

Verkeersschool Meurs
Verkeerschool Tilburg bv
Summa college Transport en Logistiek te Eindhoven
Aarts groep
Transportbedrijf Frans de Beer en zoon
Gebr. van Beers
J&M Transport
Opleiding groep bv de Panheel
Gielissen technische bedrijven b.v.

Wij zijn partner van:

Wij werken ook voor:

 

 

logo uwv